Bedrijven

Gewenst onderhoud aan uw bedrijfspand

Regelmatig is de buitenkant van de woning of bedrijfspand toe aan een onderhoudsbeurt of opknapbeurt. In dat geval staan onze schilders graag voor u klaar om uw woning of bedrijfspand te schilderen.
Wij verzorgen alle schilderdiensten rondom het schilderwerk buiten. U kunt ons zowel inschakelen voor onderhoudswerk als nieuwbouwprojecten.
Het is erg belangrijk om het schilderwerk aan de buitenkant van uw bedrijfspand goed te onderhouden. Het is aan te raden om ongeveer eens per vijf jaar het schilderwerk buiten aan te pakken. Goed schilderwerk verfraait en beschermt. Zeker in ons klimaat met veel soorten weersinvloeden is het verstandig om uw schilderwerk goed te onderhouden, zodat problemen zoals houtrot worden voorkomen.

Onderhoud op maat

Om u bedrijfspand of bedrijfsverzamelgebouw goed te onderhouden bedenken wij samen met uw een plan op maat, rekeninghoudend met hetr budget voor ogen. Met een meerjarenonderhoudsplan kunnen wij een duidelijk inzicht geven in de werkzaamheden en kosten voor de komende jaren.

Voordelen van een onderhoudsplan
  • Inzicht in kosten en onderhoudswerkzaamheden (budgetzekerheid)
  • Planmatig onderhoud goed geregeld naar de gewenste kwaliteit
  • Vastgelegd onderhoudsplan)
Bent u geïntereseerd neem dan vrijblijvend contact op.
keppelschilders een schilder voor bedrijven

"GOED SCHILDERWERK IS HET VISITE KAARTJE VAN UW BEDRIJFSPAND! "

Copyrights © 2020 keppelschilders.
info@keppelschilders.nl· 06-11448701· Whatsapp