Sikkesn en RIGO verfproducten

Producten

Buitenschilderwerk

Keppelschilders gaat voor duurzaamheid en daarbij horen goede producten. Met de kwaliteitsverf van Sikkens en KEIM weet je zeker dat je ondergrond goed beschermt is tegen weersinvloeden en voorkom je jaarlijks onderhoud. Doordat wij gebruik maken van Rublle XD High Gloss(SIKKENS) bent u voor jaren van het schildersonderhoud af.
De producten van KEIM zijn gebaseerd op ruim 135 jaar kennis en ervaring. Als specialist op het gebied van minerale verven biedt KEIM verwerkers, aannemers en planners voor iedere uitdaging en elk toepassingsgebied de ideale gevelverf: duurzaam, lichtecht, uv-bestendig, economisch en milieuvriendelijk. Keppelschilders brengt de verf aan op een professionele manier waardoor het schilderwerk niet alleen jaren meegaat maar het er ook nog heel mooi uitziet.

Binnenschilderwerk

Wat voor buiten geldt, geldt ook voor binnen. Voor al ons binnenschilderwerk maken we gebruik van de acrylaatverf van RIGO. Deze hoogwaardige verf zorgt er voor dat u schilderwerk binnen weer jaren meegaat. Met de juiste kleurstelling wordt u huis van binnen weer als nieuw.

Keppelschilders staat voor duurzaamheid en perfectie. Heeft u vragen over de producten die wij gebruiken, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

"Het gebruik van kwalitatieve producten voorkomt jaarlijks schilderonderhoud"

Copyrights © 2020 keppelschilders.
info@keppelschilders.nl· 06-11448701· Whatsapp
=== -->