Particulier

Particulier schilderwerk

Als schilderbedrijf geloven wij heilig in de kracht van een goede voorbewerking van de ondergrond, in een gezonde staat terug brengen, altijd op maat en met een gedegen kennis van de materialen. Het eindresultaat wordt er beter en strakker van én de klant heeft langer profijt van het mooie schilderwerk. Uiteraard werken wij enkel met hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers. Wordt het schilderwerk na 4 á 5 jaar opgevolgd door klein onderhoud in de vorm van schoonmaakwerk c.q. bijwerkbeurt, dan behoed je de klant voor problemen en onnodige hoge kosten in de toekomst. Zorgeloos en mooi wonen, dat wilt toch iedereen?

Binnen- en buitenschilderwerk

Wij werken graag samen met de klant aan de uitstraling van hun huis. Tijdens een open gesprek proberen wij de wensen van de klant in kaart te brengen. Vanuit een hart voor ons vak, de kleurenleer, het opvolgen van trends en technieken proberen wij deze wensen om te zetten tot een vakkundige oplossing. Dit is metname voor het binnenschilderwerk belangrijk. Voor het buitenschilderwerk is het een genoegen om met de juiste kleurstelling uw pand de uitstraling te geven die het verdient. Hiebij bewerken wij het ondergronden nauwkeurig zodat er een zuivere basis ontstaan voor het aanbrengen van het nieuwe schilderwerk. Zo creëren wij een verfsysteem waar uw weer jaren van geniet en de zekerheid geeft dat het beschermt tegen de wisselende weersomstandigheden. Bent u ge ïntereseerd neem dan vrijblijvend contact op.


overig werk

keppelschilders behandeld ook houtrot reparaties
Verder kunt u bij ons terecht voor houtrot-reparaties met een flexibel en zeer duurzaam product, het leveren en plaatsen van glas. Ook voor het plaatsen van isolerend enkelglas in stopverf voor monumentaal werk.

"Duurzaam kwaliteitsschilderwerk voor binnen en buiten"

Copyrights © 2020 keppelschilders.
info@keppelschilders.nl· 06-11448701· Whatsapp